Tweenur's Tech - Challenge Tweenur.

Komvux eskilstuna

Det är kul att kunna göra något nytt och då kan det vara bra att man tar en utbildning så att man känner att man hittar det som man trivs med och som man känner är det som man kommer att tycka är kul att plugga och jobba med. Det är bra att det finns så många komvux runt omkring  så att man kan få det att bli kul och roligt att först plugga och sen att man ser fram emot att börja jobba med det.
Det finns så mycket som man kan göra och hitta på som kan vara det som man kommer att välja, och det kan vara lite svårt att välja men man får se till att få det att bli så som man har tänkt.

Hitta det som man tycker är kul

Ja man vill ju hitta det som man tycker är kul och som man känner är det som man vill göra och så vill man hitta en skola nära sig. Så att det är lätt att ta sig dit och att man kan göra det på ett enkelt och smidigt sätt. Man kan söka på till exempel " komvux eskilstuna " och se vart det ligger någonstans och se om det är det som ligger närmast eller om man måste ta det någon annanstans.
Ja det finns en hel del som man kan göra och som man känner är det som kommer att fungerar bra och som man trivs med att göra och plugga. Så kolla upp det kan vara en bra och intressant ide och kanske hittar man på så sätt sin nya utbildning och sin nya karriär som man vill börja att jobba med.
Det är kul att man har så mycket att välja på och som man känner är det som kommer att göra att det blir så mycket roligare.